Vigyázz, Kész, Kabaré-előadás Vasváron


Kabaréelőadás Vasvár 2018 művelődési ház Vigyázz, Kész, Kabaré! - a humoristák kabaréja a Nyugat-Dunántúlon először Vasváron, a ComMedias Egyesület szervezésében a Nagy Gáspár Kulturális Központban!

VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ!Vasvári kabaréelőadás 2018

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád humortársulat újra Vasváron mutatja be új kabaré-előadását - a "Bethlen Téri Kabaré", az "Egy bolond négyet csinál" és "A hallgatás ÁFA" után újra megtámadja a rekeszizmokat! Reszkess Vasvár, szórakozni fogunk Veletek! A sikerrecept már ismert, de azért leírjuk: végy tapasztalt-ismert kabaré-színészeket és kipróbált (stand-up comedy) humoristákat! Tehetségüket gyúrd egybe és fűszerezd őket a pesti kabaré sikerjeleneteivel, egy jó adag stand-uppal, bűvészettel, klasszikus (Rejtő Jenő kabaréjelenettel) és zenés paródiákkal. A budapesti bemutató (ahogy a színészek hívják, a "Világpremier") előadás beharangozója: Az előadás különleges módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. Konferál és főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista ÉLES ISTVÁN a Rádiókabaré humoristái, SZÉP BENCE és ÜRMÖS ZSOLT valamint az RTL Klub műsoraiból ismert VALKÓ ESZTER Szerkesztő: Ürmös Zsolt Rendező: Beleznay Endre

A "Vigyázz, kész, kabaré!" vasvári kabaré-előadásának legfontosabb tudnivalói:

Helyszín: Nagy Gáspár Kulturális Központ, Vasvár, Bartók B. u. 4. Műsoridő: 2x50 perc Büfé lesz, mert az absztinens közönség kevésbé nevet - és ez sem a humoristáknak, sem a nézőknek nem jó! Belépődíj: 2.000,- Ft elővételben, 2.500,- Ft a helyszínen. Jegyek kaphatók Kovács Ildikónál a 30 429 0868-as telefonszámon.     Bűvész céges vagy családi rendezvényre, falunapra, nyugdíjas-napra! Klikk ide:

Bűvész rendelés

Humorista előadók, parodisták, standuposok megrendelése közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Humorista rendelés

Akár pénzvisszafizetési garanciával is!

Interaktív műsor

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal!

Gasztro műsor rendelés

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!

 

Ajánlatkérés