Falunapra fellépők


Falunapra fellépők, falunapra sztárvendégek árak
Falunapra fellépők

A falunapi fellépők árai mindig is izgatták a falunapra műsort szervezők fantáziáját. A falunapi sztárvendégek árai néha nagyon izgalmasan alakulnak...

Falunapra sztárvendég

A legtöbb falunapra sztárvendég meghívása szokott lenni az az ötlet, amely nemcsak az adott település, hanem a környék lakosságát is arra ösztönzi, hogy elmenjenek a falunapi műsort megnézni. A sztárfellépők tiszteletdíját általában gondosan őrzik a rendezvényszervezők és a fellépők, ennek ellenére időnként a médiában megjelennek a falunapra sztárvendég, vagy sztárfellépő költségeit tartalmazó listák.

Lehet rajta vitatkozni, hogy szerencsés-e, ha a laikusok tisztában vannak vele, milyen árak vannak meghatározva egy sztárvendégnek, aki vállal falunapi műsort, de a sztárfellépők nem szeretik nagy dobra verni a tiszteletdíjukat.

A falunapra műsort szervezők számára azonban ezek az árak elérhetőek!

Falunapi műsorok: fellépők, árak

Elsősorban stand up comedy és bűvészműsorok szervezésében segítek, de falunapra mulatós műsorok és operett műsorok is elérhetőek.

Aki szeretne falunapi műsorhoz fellépőt és tudni akarja a fellépők milyen árakkal vállalnak műsort, kérem, írjon nekem egy e-mailt, vagy hívjon fel telefonon!

A villámgyors, INGYENES és a precíz árajánlathoz a következő adatokra van szükség:

- a rendezvény pontos helye, időpontja (aznap hány órára kell a sztárvendég műsora)

- milyen jellegű falunapi műsorra (humorista, operett műsor, bűvész stb.) van szükség

- milyen színpadi körülmények lesznek (fedett színpad, rendezvénysátor stb.), van-e zárható öltöző

Falunapra sztárvendég, fellépő árak, falunapra műsor

Falunapra műsorrendelés

Villámgyors árajánlat közvetlenül a fellépőktől: humoristák, bűvészek, operett műsorok és korlátozott számban mulatós műsorok (csak néhány mulatós fellépővel van közvetlen kapcsolatom).

Falunapi fellépőkre ajánlatkérés:

Szép Bence

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

 

Nem műsoriroda vagyok, csak a baráti körömbe tartozó fellépők műsorával foglalkozom, akikről tudom, hogy kitűnő a műsoruk. Nem tudok ajánlatot adni minden mulatós vagy zenés fellépőre!

Humorista fellépők megrendelése

Rendeld meg falunapra, céges vagy privát rendezvényre a legismertebb humoristák műsorát, kérj ajánlatot a "Kapcsolat" menüpontban!

Bűvészműsor rendelés

Bűvészek, humoros bűvészműsorok megrendelése a "Gyerekműsorok" menüpontban

Falunapra műsor

Falunapra fellépők (operett műsor, humorista fellépők, bűvészműsor stb.) ingyenes árajánlatban a "Kapcsolat" menüpontban!

Interaktív műsor

Falunapra műsor I Falunapra fellépők I Falunapra sztárvendég I Falunapra műsorok árai I Fellépő árak I Falunapra program I Falunapi műsor I Falunapi fellépők I

Falunapra fellépők I Falunapra sztárvendég I Falunapra fellépő árak I Falunapra műsorok I Falunapra sztár fellépők I Falunapra gyerekműsor I Falunapra bűvészműsor

 

Ajánlatkérés