Falunapra fellépők - Falunapra programok-műsorok


Falunapra fellépők, falunapra sztárvendégek árak
Falunapra fellépők

A falunapi fellépők árai mindig is izgatták a falunapra műsort szervezők fantáziáját. A falunapi sztárvendégek árai néha nagyon izgalmasan alakulnak...

Bödőcs Tibor, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Kormos Anett, Kiss Ádám stb. - a legtöbb nagy sztár nem vállal szabadtéri rendezvényre, falunapra műsort!

Azok a fellépők, akik vállalnak falunapra műsort

Aranyosi Péter (szabadtéren-sörsátorban nem lép fel, csak zárt térben, pl.: műv.házban!), Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos ZoltánIhos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András (szabadtéren-sörsátorban nem lép fel, csak zárt térben, pl.: műv.házban!), Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy fellépő!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma (szabadtéren-sörsátorban nem lép fel, csak zárt térben, pl.: műv.házban!), Badár Tamás (szabadtéren-sörsátorban nem lép fel, csak zárt térben, pl.: műv.házban!), Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaré előadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Falunapra sztárvendég

A legtöbb falunapra sztárvendég meghívása szokott lenni az az ötlet, amely nemcsak az adott település, hanem a környék lakosságát is arra ösztönzi, hogy elmenjenek a falunapi műsort megnézni. A sztárfellépők tiszteletdíját általában gondosan őrzik a rendezvényszervezők és a fellépők, ennek ellenére időnként a médiában megjelennek a falunapra sztárvendég, vagy sztárfellépő költségeit tartalmazó listák.

Lehet rajta vitatkozni, hogy szerencsés-e, ha a laikusok tisztában vannak vele, milyen árak vannak meghatározva egy sztárvendégnek, aki vállal falunapi műsort, de a sztárfellépők nem szeretik nagy dobra verni a tiszteletdíjukat.

A falunapra műsort szervezők számára azonban ezek az árak elérhetőek!

Falunapi műsorok: fellépők, árak

Falunapra programok - olcsón, ingyenes ajánlattal

Elsősorban stand up comedy és bűvészműsorok szervezésében segítek, de falunapra mulatós műsorok és operett műsorok is elérhetőek.

Aki szeretne falunapi műsorhoz fellépőt és tudni akarja a fellépők milyen árakkal vállalnak műsort, kérem, írjon nekem egy e-mailt, vagy hívjon fel telefonon!

A villámgyors, INGYENES és a precíz árajánlathoz a következő adatokra van szükség:

- a rendezvény pontos helye, időpontja (aznap hány órára kell a sztárvendég műsora)

- milyen jellegű falunapi műsorra (humorista, operett műsor, bűvész stb.) van szükség

- milyen színpadi körülmények lesznek (fedett színpad, rendezvénysátor stb.), van-e zárható öltöző

Falunapra sztárvendég, fellépő árak, falunapra műsor

Falunapra műsorrendelés

Villámgyors árajánlat közvetlenül a fellépőktől: humoristák, bűvészek, operett műsorok és korlátozott számban mulatós műsorok (csak néhány mulatós fellépővel van közvetlen kapcsolatom).

Falunapi fellépőkre ajánlatkérés:

Szép Bence

+36 20 20 99 7 99

[email protected] 

Nem műsoriroda vagyok, csak a baráti körömbe tartozó fellépők műsorával foglalkozom, akikről tudom, hogy kitűnő a műsoruk. Nem tudok ajánlatot adni minden mulatós vagy zenés fellépőre!

Humorista fellépők megrendelése

Rendeld meg falunapra, céges vagy privát rendezvényre a legismertebb humoristák műsorát, kérj ajánlatot a "Kapcsolat" menüpontban!

Bűvészműsor rendelés

Bűvészek, humoros bűvészműsorok megrendelése a "Gyerekműsorok" menüpontban

Falunapra műsor

Falunapra fellépők (operett műsor, humorista fellépők, bűvészműsor stb.), falunapra programok ingyenes árajánlatban a "Kapcsolat" menüpontban!

Interaktív műsor

Falunapra műsor I Falunapra fellépők I Falunapra sztárvendég I Falunapra műsorok árai I Fellépő árak I Falunapra program I Falunapi műsor I Falunapi fellépők I Falunapra programok

Falunapra fellépők I Falunapra sztárvendég I Falunapra fellépő árak I Falunapra műsorok I Falunapra sztár fellépők I Falunapra gyerekműsor I Falunapra bűvészműsor

 

Ajánlatkérés