Jótékonysági humorest Egerben a Biró család megsegítésére


Jótékonysági est Biró család támogatására Segíts nevetve! – humoristák jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére Az egész országot megrázta a szarvaskői Biró család története, akiknek februárban porig égett a házuk. A háromgyermekes családnak szinte semmije sem maradt, csak az a ruha, ami rajtuk volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a családtagok nem sérültek meg a tűzben. Az ingatlan külterületi faház besorolása miatt egyik biztosító sem kötött biztosítást a házra, így a három gyermeket, köztük a súlyos agyvérzést elszenvedő, halmozottan sérült fiút nevelő családnak komoly anyagi megpróbáltatást jelent az újrakezdés. Jótékonysági rendezvény Egerben Biró család megsegítésére Magánszemélyek, sportegyesületek és civil szervezetek is gyűjtést szerveztek a Biró család megsegítésére, de az Animus Egyesület és a Stand Up Brigád humortársulat úgy gondolta, a segítő szándékot érdemes még életben tartani, hiszen a bajbajutott családnak minden fillérre szüksége van. Az Animus Egyesület ezért a Stand Up Brigáddal közösen egy jótékonysági humorestet szervez az Egri Kulturális és Művészeti Központ (vagy ahogy az egriek hívják, a Forrás) Bartók téri színháztermébe 2019. április 30-án a Biró család támogatására, amelyen a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű és elismert humoristái is fellépnek majd. A „Segíts nevetve” jótékonysági humoresten a támogatói jegyet megvásárló nézők stand up comedy produkciókat, kabaréjeleneteket és meglepetés műsorszámokat is láthatnak majd Szikra László, Ürmös Zsolt, Molnár Zoltán és Szép Bence előadásában.

A "Segíts nevetve" jótékonysági humorest fellépői:

Szikra László Szikra László elérhetősége Szikra László, a Showder Klub atkári, heves megyei dumarekordere, aki 2017-ben (saját, korábbi rekordját megdöntve) 548 percen keresztül szövegelt megállás nélkül, ezáltal a „leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand-up comedy előadás” rekordját is tartja hazánkban. A vidéki életből merített poénjai a Rádiókabaré és a Dumakabaré közkedvelt felvételei közé tartoznak. Ürmös Zsolt Ürmös Zsolt humorista Ürmös Zsolt, a Magyar Televízió Humorista kerestetik (1995) című műsor különdíja után 2006-ban szerzői kategóriában lett a Humorfesztivál nyertese. Fábry Sándor és a Bagi-Nacsa páros állandó szerzője, rendszeresen jelennek meg írásai a Hócipőben, a Rádiókabaré, a Dumakabaré és számos humorműsor írója, szerkesztője. A Stand Up Brigád humortársulat művészeti vezetője. Molnár Zoltán bűvész Molnár Zoltán bűvész Molnár Zoltán elsősorban multinacionális cégek rendezvényein lépett fel a tengerentúlon és hazánkban, egyedi és varázslatos előadásmódja miatt a jótékonysági est egyik legkülönlegesebb fellépője lesz. Lélegzetelállító kártyatrükkjei, elegáns, kifinomult humora teszi a bűvész produkcióját felejthetetlenné. Szép Bence Szép Bence, az estet szervező egri Animus Egyesület alelnöke a Magyar Televízió műsoraiban bukkant fel 2009-ben, de azóta a tv2, az ATV és a Rádiókabaré humorműsoraiban is nevetteti a nézőket. Stand Up Comedy bűvészműsorával (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze) rendszeresen lép fel Heves megyében, valamint Európa-szerte és a tengerentúlon is.   Adomány Biró Miklós családjának + Biró Miklós számlaszáma A támogatói jegyeket 2500 Ft-os áron lehet megvásárolni, de természetszerűleg, ha valaki több pénzt szeretne adni a rászoruló Biró-családnak, akár a helyszínen, akár a következő számlaszámra való utalással is megteheti: Számlatulajdonos: Biró Miklós Számlaszám: 10404247-90402860-01600000 IBAN HU59104042479040286001600000 Fontos a megjegyzésbe beírni: ADOMÁNY   A 2019. április 30-án, kedden 19.00-kor kezdődő jótékonysági humorest helyszíne az Egri Kulturális és Művészeti Központ színházterme, Egerben, a Bartók Béla tér 6. szám alatt. A támogatói jegyeket a következő helyeken lehet megvásárolni: az Agria Pláza I. emeleti Jeans House Farmerboltban a Szent János u. 11-ben, a Prana Outdoorban vagy (ha még marad jegy) a rendezvény előtt a helyszínen.   Segíts nevetve Humoristák jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére Fellépők: Molnár Zoltán, Szép Bence, Szikra László, Ürmös Zsolt 2019. 04. 30., kedd, 19.00 Egri Kulturális és Művészeti Központ, Eger, Bartók Béla tér 6.     Hamarosan újabb információkat osztok majd meg a "Segíts nevetve" jótékonysági humorestről, az előkészületekről, a fellépő humoristák és bűvész műsoráról, a Biró családról. Kérlek, gyere vissza a weboldalra április 15-e után, mert akkor már fent lesz az új cikk!   Ne hagyd abba az oldal olvasását, nézd meg a többi cikket is:

Stand Up Comedy fellépők

Humoristák megrendelése

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán... és még sok-sok kiváló parodista, humorista - akár pénzvisszafizetési garanciával! Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt: Aranyosi Péter telefonszáma

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsorok, családi szórakoztató műsorok és interaktív gyerekműsorok a legjobb áron rendelhetőek a "Gyerekműsor" menüpontban! Hajnóczy Soma, Kelle Botond, Badár Tamás, Kiss Balázs, Kovács Bence, Bognár Krisztián, Párkányi Kolos, Lui, Molnár Zoltán... és még sok kiváló bűvész! Részletekért, árajánlatért keress az elérhetőségeimen! Klikkelj ide:

Bűvész rendelés

Kérj villámgyors, kötelezettség-mentes és ingyenes ajánlatot céges rendezvényedre a "Kapcsolat" menüpontban!

Főzőműsor falunapra

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!   Humorista előadók, parodisták, stand up comedy előadók céges partira közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Pálinkaversenyre program

Egy okostelefonnal játszható interaktív játék, amit született és művelt alkoholisták, absztinensek és alkalmi alkoholfogyasztók is egyaránt imádnak - meghökkentő tények, érdekességek, izgalmas és szellemes kérdések, döbbenetesen vicces fotókkal megspékelve! Részletekért klikk ide: Interaktív műsorok Mennyibe kerül egy humorista fellépése?

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Falunapra fellépők

Falunapra sok fellépő nem vállal műsort - de itt villámgyorsan megtudhatod, hogy kik azok, akik igen:

Falunapra műsor

Mulatós és operett produkciók is, nemcsak humoristák, bűvészek!  

 

Ajánlatkérés