Színházi előadás Bödőcs Tibor könyvéből


A sokak szerint legjobb magyar humorista, Bödőcs Tibor nagy sikerű könyvéből készül színházi előadás.

Bödőcs Tibor a legjobb magyar humorista

A legjobb magyar humorista, Bödőcs Tibor nagy sikerű könyvéből, a Meg se kínáltak-ból, amely a stand up comedy előadó második kötete, színházi előadás készül a Hatszín Theátrumban (Budapest, Jókai u. 6.). 

A Meg se kínáltak 2021 márciusában kerül bemutatásra a VI. kerületi színházban, az előadás rendezője a zseniális Keresztes Tamás lesz. 
A nagysikerű könyvből készülő produkcióban Magyar Oszkárt, a jobb napokat megélt, művészlelkű, alkoholista szobafestőt Thuróczy Szabolcs alakítja.

Bödőcs Tibor többször is nyilatkozta, hogy „Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Végre eljött az idő, hogy a nézők is meghallgathassák, hogyan.

Bödőcs Tibor humorista


A humorista a produkcióval kapcsolatban azt nyilatkozta: 

"Lassan két évtizede figyeli Thuróczy Szabolcs a (magyar) néplélek ismeretéről tanúskodó alakításait Pintér Béla zseniális darabjaiban: organikus, természetes, bio! Az évek során barátságába is fogadott. Mikor először levittem a búcsúszentlászlói kocsmába, húsz perc kellett neki, hogy autentikus szereplőjévé váljon a kolorlokálnak. Helyi kőművesekkel biliárdozott hosszan, akik észre sem vették, hogy idegen. Aztán írtam egy kocsmaregény félét, és ebből készül most egy monodráma Szabolcs főszereplésével. Keresztes Tamás, kiváló színművészünk, nem mellesleg Gogol: Egy őrült naplójának káprázatos előadója lesz a darab rendezője. A dramaturgia vastörvényeit pedig a nagyszerű Enyedi Éva érvényesíti majd magas színvonalon."

Bödőcs Tibor sztorik

Stand Up Comedy humoristák megrendelése

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán, Ricsifiú, az Aradi-Varga páros... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénz-visszafizetési garanciával!

Kiss Ádám megrendelése

A Showder Klub egyik legnépszerűbb előadója.

Dombóvári István megrendelése

Nemcsak humorista, műsorvezető és a Jászkarajenői Művelődési Ház vezetője

Szomszédnéni Produkciós Iroda megrendelése

Az erdélyi humoristák, akik Karinthy-gyűrűt is nyertek

Stand up előadók Magyarországon

Humorista rendelés

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Online műsorok rendezvényre

 

Ajánlatkérés