Új-Zéland útifilmek


Humoristák, színészek és ismert emberek mondanak érdekességeket az Új-Zélandon forgatott útifilm egyes epizódjaiban. Kalandra fel, irány Új-Zéland!

Új-Zéland útifilmek

A koronavírus a sok rossz mellett hozott jót is az életembe: volt időm elkezdeni megvágni az Új-Zélandon forgatott útifilmet, amelyeket elkezdtem feltölteni a YouTube-ra. A filmekben ismert humoristák, színészek, műsorvezetők osztanak meg a nézőkkel érdekességeket Új-Zélandról.

Új-Zélandon egy kis GoPro-val és egy mini-drónnal forgattam az alábbi filmeket. Egy hónapot töltöttem a barátaimmal a Magyarországtól legtávolabb fekvő ország felfedezésére, a túránk pedig attól volt különleges, hogy főleg kerékpárral jártuk be ennek a Magyarország területénél majdnem háromszor nagyobb Új-Zéland egy jó részét.
A bicikliket repülővel vittünk Új-Zélandra és a repülőtéren szereltük össze. Túránkat a déli szigeten kezdtük, a Déli-sziget második és az ország ötödik legnépesebb településének, Deníden-nek a repülőteréről indultunk, ahonnan 28 km-re van a több, mint 100 ezres kisváros belvárosa.

Az első részben Beleznay Endre humorista, színész, műsorvezető oszt meg velünk egy érdekességet Dunedin-ről. 

A további részekért keresd a csatornámat, de a legjobb, ha ide klikkelsz:

Szép Bence YouTube

A második részben Badár Sándor humorista oszt meg Veletek egy érdekességet: 

 

Ajánlatkérés