Futóversenyre műsorvezető


Futóversenyre műsorvezető és stand up comedy kommentátori szerepre kértek fel a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonra tavaly. A félmaraton szpíker-szerepére idén is engem kértek fel a szervezők, köszönöm a bizalmat! II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton versenykiírás II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton versenykiírásIdőpont: 2019. május 25., 10.30 óra Távok: egyéni félmaraton (21 km) félmaraton váltóban (7 km – 4 km – 10 km) egyéni (7 km) Versenyközpont: Bükfürdő Thermal & Spa (9740 Bük, Termál krt. 2/A.) – Nyári bejárat előtti Nagyparkoló Rajt és cél: Bükfürdő Thermal & Spa– Nyári bejárat előtt kialakított rajt-cél zóna Időterv: 7.00-9.30 között helyszíni nevezés a futóverseny távjaira, rajtszámok és rajtcsomagok átvétele 9.30 órától Családi futás (ingyenes nevezés a helyszínen 7.00-9.00 óra között) – majd ezt követően eredményhirdetés 10.15 órakor kerékpártúrát indítunk Bükfürdő-Csepreg-Bükfürdő útvonalon (kb 19 km), amelyen a részvétel ingyenes, ugyanakkor a helyszínen szívesen fogadjuk a jótékony célokat támogató adományokat 10.30 órakor a félmaraton, az egyéni 7 km és a váltófutás rajtja 14.00 órakor eredményhirdetés A verseny rendezői: Büki Gyógyfürdő Zrt.Büki Művelődési és Sportközpont, KönyvtárCsepreg Város Önkormányzata A nevezési díjakból befolyt összegből Katona Olivért és Dicsa Noémit, két SMA-izomsorvadásban szenvedő kisgyermeket támogatunk alapítványaikon keresztül. Aki kedvet kapna a kerékpártúrához, de jármű nem áll rendelkezésére, ne csüggedjen! A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület a rendezvény napján időkorlát nélkül, 500 Ft/ db egységáron biztosítja a normál-pedelec és tandem kerékpárok, valamint a Holdfény Liget Kalandpark közreműködésével 4 000 Ft/ db áron az e-Monster Rollerek bérlését, a szabad kapacitás függvényében. A kerékpár kölcsönzés is jótékony célt szolgál, az egyesület a bérlésből befolyt teljes összeget a Katona Olivér gyógykezelésére létrehozott alapítvány javára ajánlja fel.

I. Bükfürdő – Csepreg félmaraton - műsorvezető és tömegmanipulátor a bal szélen (fotó: Répcevidék)

Gyermeknapi kísérőprogramok: május 25. II. Bükfürdő – Csepreg félmaraton és Büki Gyermeknap 09.00 – 19.00 Kirakodóvásár, Vidámpark, ugrálóvár, kézműves- és történeti játszóház, arcfestés 14.45 Energy-Dabaston Tánciskola bemutatója 16.00 Zabszalma együttes koncertje 17.30 Animal Cannibals koncert 18.30 Langaléta Garabonciások gyermekműsora 20.30 Hooligans koncert A színpadi prograomok ingyenesek! Helyszín: Bükfürdő, Thermal & Spa parkolója Futócipőt fel, indul a második nekifutás! Hamarosan újra együtt futhatunk a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, színes programok, no meg sok-sok nyeremény! Ha imádsz futni, jó csapatépítő programot keresel, vagy egyszerűen csak szeretnél jótékonykodni és másokon segíteni, várunk 2019. május 25-én Bükfürdőn! Reméljük, hogy a tavalyihoz hasonlóan jó hangulatban fog telni a nap! Az online előnevezés lejárt, legközelebb a verseny napján 7.00-9.30-ig van lehetőség a versenyre nevezni! A nevezési díj fizetése a helyszínen csak készpénzzel lehetséges! Az első 100 helyszíni nevező a befutóérem és a fürdőbelépő mellé technikai trikót is kap!

Műsorvezető rendelés futóversenyre

Maratonra, félmaratonra, bármilyen futóversenyre műsorvezető, aki humoros, laza, buzdítja a futókat és a nézőket és még fut is? Hívj! Szép Bence +36 20 20 99 7 99
Ne hagyd abba, nagyon jól olvasol!
Nézd meg a többi cikket is, hiszen a kiemelt szövegekre klikkelve további érdekességekről értesülhetsz:
Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán... és még sok-sok kiváló parodista, humorista - akár pénzvisszafizetési garanciával!

Stand Up Comedy előadók

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt: Aranyosi Péter telefonszáma

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsorok, családi szórakoztató műsorok és interaktív gyerekműsorok a legjobb áron rendelhetőek a "Gyerekműsor" menüpontban!Hajnóczy Soma, Kelle Botond, Badár Tamás, Kiss Balázs, Kovács Bence, Bognár Krisztián, Párkányi Kolos, Lui, Molnár Zoltán... és még sok kiváló bűvész! Részletekért, árajánlatért keress az elérhetőségeimen! Klikkelj ide:

Bűvész rendelés

Kérj villámgyors, kötelezettség-mentes és ingyenes ajánlatot céges rendezvényedre a "Kapcsolat" menüpontban!

Falunapra főzőműsor

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!   Humorista előadók, parodisták, stand up comedy előadók céges partira közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Céges rendezvényre műsorok

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Borversenyre műsor

Egy okostelefonnal játszható interaktív játék, amit született és művelt alkoholisták, absztinensek és alkalmi alkoholfogyasztók is egyaránt imádnak - meghökkentő tények, érdekességek, izgalmas és szellemes kérdések, döbbenetesen vicces fotókkal megspékelve! Részletekért klikk ide: Interaktív műsorok Mennyibe kerül egy humorista fellépése?

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Falunapra fellépők

Falunapra sok fellépő nem vállal műsort - de itt villámgyorsan megtudhatod, hogy kik azok, akik igen:

Falunapra műsor

Mulatós és operett produkciók is, nemcsak humoristák, bűvészek!

Mobiltelefonos műsor

Ha a közönség folyton a telefonját nyomkodja műsor közben - itt a megoldás! A mobiltelefonos műsor!   A nagy sikerű bűvészműsor, az Illúzió mesterei 2020-ban is folytatódik! Nézd meg itt, hogy kik lesznek a bűvészshow fellépő bűvészei:

Illúzió mesterei 2020 fellépők

 

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Ingyenes fellépést vállal

Kiemelt médiafigyelmet kapó jótékonysági rendezvényekre (pl. Böjte Csaba a Papp László Budapest Sportarénában, Ökumenikus Segélyszervezet nagyrendezvényei) humoristák, bűvészek, stand up comedy előadók is felkérhetőek. Figyelem: óvodai-iskolai jótékonysági bálokra, kisebb rendezvényekre az ismert fellépőknek nincs kapacitása ingyen fellépést vállalni!

Vicces egy százalékos kampány

 

Maratonra műsorvezető

Félmaratonra műsorvezető

Sportversenyre műsorvezető

Futóversenyre műsorvezető, aki rendszeresen indul és konferál is futóversenyeken? Klikkelj a Kapcsolat menüpontra és kérj villámgyors ajánlatot!

 

Ajánlatkérés