Harmadik Típusú Tréfálkozások


Harmadik Típusú Tréfálkozások

Harmadik Típusú Tréfálkozások (röviden HTT)

három felvonásos kabaré előadás (de ebből a második felvonás a szünet) úgysem lesz aznap semmi érdekes a tv-ben

Harmadik Típusú Tréfálkozások

Megidézzük a '80-as, '90-es évek humorát, amelyet napjaink kabaréjával egészítünk ki és, lesz benne sit down comedy és még bűvészműsor is - a különleges kabaré előadás konferansziéja a családja körében is népszerű Maksa Zoltán!

A produkció végén kiderül az is, hogy mi magyarok milyen eredménnyel vesszük fel a versenyt a többi nemzettel a világűr meghódítása közben.

A kabaréesten fel, majd utána lelépnek:

Maksa Zoltán - Karinthy-gyűrűs, Humorfesztvál- és fellépti díjas humorista

Molnár Zoltán - Meglepetés bűvész, tessék meglepődni!

Orbán Sándor - Nem, nem rokonok! Zenés humorista, de megkértük, ne énekeljen

Szép Bence - A Marx Károly utcai ínycsiklandozó verseny döntőse

Ürmös Zsolt - Humorfesztivál-díjak és számlatömbök tulajdonosa

Zene: Szántó Sándor

A Széphangú: Merklin Ferenc

Rendező: Szép Bence

Harmadik Típusú Tréfálkozások

Kabaré előadás három felvonásban, de ebből a második a szünet

Bemutató, sőt, ősbemutató előadás:

2019. november 21., csütörtök, 19.00

Vasvár, Nagy Gáspár Művelődési Központ

Technikai és egyéb közreműködők: Kiss Thor Gábor, Merklin Ferenc, Nagy Tamás

A fellépőkről:

Maksa Zoltán

1962. február 16-án született. Eredeti szakmája szerint vegyészlaboráns. 1980-1983 között a Kőbányai Gyógyszergyárban dolgozott. Humorista pályáját 1982-ben a Magyar Rádiónál kezdte a Humorfesztiválon, de még csak szerzőként. Előadóként az 1990-es Humorfesztiválon az egyik fődíjat nyerte. A Maksa Híradó 1991-es elindulása után lett országosan ismert, amit 13 éven át írt, szerkesztett. 2 és fél évig ment Maksaméta című műsora a Mikroszkóp Színpadon, majd "Konyhashow" című estjével aratott nagy sikert egy évadon át. Hobbija a zenélés, 1977 óta dobol, 1994 óta szintetizátorozik.

2006-ban megkapta a humoristáknak adható legnagyobb kitüntetést, a Karinthy-gyűrűt!

Orbán Sándor

1986-87-ben egy véletlen folytán Éles István humorista sofőrje lett, így került kapcsolatba a színpadi humorral. Egy ideig a vezetés mellett az Éles István és Horváth Szilveszter alkotta Duma duó kiegészítő előadója lett, később 1987-ben Wéber Tamással megalapították a Showder duót, amellyel 1990-ben közönségdíjasak lettek a Magyar Rádió Humorfesztiválján.

1994-ben Walla Ervinnel és Wéber Tamással megalapították a MyCream popparódia-zenekart. A trió eredeti felállásban 1996 októberéig dolgozott együtt, amikor Orbán Sándor kiválása után Aradi Tibor lépett a zenekarba.

2014-ben újraindult a közéleti-zenés kabarét játszó Showder duó, még ebben az évben több TV-s és rádiókabarés felvételen vettek részt.

Ürmös Zsolt

A Stand Up Brigád humortársulat alapító-művészeti vezetője. 1993-ban a Pölös–Ürmös-duó tagjaként a Ki mit tud? televíziós műsor középdöntőjéig jut. 1994-ben a Magyar Televízió Humorista kerestetik műsorának különdíjasa. Az ezt követő években az ország szinte valamennyi településén fellép, emellett író-ötletadója többek között az Uborka című politikai bábkabarénak (1994-2001), a Szatellit és a Szeszélyes évszakok (2001–2003) televíziós műsorainak. 2001-től megszűnéséig kabarészerzőként dolgozik a Mikroszkóp Színpadon.

2006-ban a Magyar Rádió Humorfesztiválján, szerzői kategóriában a Magyar Rádió díját kapja. Íróként és szerkesztőként működik közre a Rádiókabaréban és számos televíziós szórakoztató műsorban. 2007-től Bagi Iván és Nacsa Olivér televíziós műsorainak kreatív írója (Médiacápa, Bagi-Nacsa Show, Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán). 2009-től tagja Fábry Sándor kreatív csapatának (Esti Showder Fábry Sándorral, Fábry Most). 2008-tól a Hócipő szatirikus kéthetilap munkatársa, ahol Varga Ferenc József humoristával közösen szerkeszti a Palimadarak Klubja és a Heti Kamu rovatokat. 2009-ben Szójjá be! és Dumakorzó címmel stand-up comedy esteket állít színpadra a Mikroszkóp Színpadon.

2010-ben Varga Ferenc Józseffel és fiatal humoristákkal közösen megalapítja a Stand Up Brigád humorista társulatot, melynek megalakulásától művészeti vezetője.

 

Abba ne hagyd, nagyon jól olvasol!

Böngészd át a többi cikket is, hiszen a kiemelt szövegekre klikkelve további érdekességekről értesülhetsz:

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor, Beleznay Endre, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Nádas György, Maksa Zoltán... és még sok-sok kiváló parodista, humorista a Showder Klubból és a Rádiókabaréból - akár pénzvisszafizetési garanciával!

Humoristák megrendelése

Bűvészműsor céges vagy családi rendezvényre, falunapra, városnapra, nyugdíjas-találkozóra, iskolai rendezvényre, disznóvágásra, űrállomás-átadó népünnepélyre!

Stand Up Comedy fellépők

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényre vagy privát eseményekre villámgyorsan itt:

Aranyosi Péter telefonszáma

Aranyosi Péter elérhetősége

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsorok, családi szórakoztató műsorok és interaktív gyerekműsorok a legjobb áron rendelhetőek a "Gyerekműsor" menüpontban! Hajnóczy Soma, Kelle Botond, Badár Tamás, Kiss Balázs, Kovács Bence, Bognár Krisztián, Párkányi Kolos, Lui, Molnár Zoltán... és még sok kiváló bűvész! Részletekért, árajánlatért keress az elérhetőségeimen! Klikkelj ide:

Bűvész rendelés

Kérj villámgyors, kötelezettség-mentes és ingyenes ajánlatot céges rendezvényedre a "Kapcsolat" menüpontban!

Falunapra főzőműsor

Főzőműsor kiváló séfekkel vagy főzni tudó nagydumás humoristákkal!   Humorista előadók, parodisták, stand up comedy előadók céges partira közvetlenül a fellépőktől! Klikk ide:

Céges rendezvényre fellépők

Cégre szabott interaktív produkciók, elégedettségi garanciával, sztárfellépőkkel és profi szervezéssel.

Interaktív műsorok

Okostelefonnal, vidámsággal, rengeteg kitűnő poénnal: településkvíz, márka-kvíz, rendkívül vicces műveltségi vetélkedő!

Pálinkaversenyre műsor

Egy okostelefonnal játszható interaktív játék, amit született és művelt alkoholisták, absztinensek és alkalmi alkoholfogyasztók is egyaránt imádnak - meghökkentő tények, érdekességek, izgalmas és szellemes kérdések, döbbenetesen vicces fotókkal megspékelve! Részletekért klikk ide: Interaktív műsorok Mennyibe kerül egy humorista fellépése?

Humorista árak

Ki mennyibe kerül? Ki olcsóbb? Ki vállal szabad téren is fellépést olcsóbban? Mennyi az útiköltség?

Falunapra fellépők

Falunapra sok fellépő nem vállal műsort - de itt villámgyorsan megtudhatod, hogy kik azok, akik igen:

Falunapra műsor

Mulatós és operett produkciók is, nemcsak humoristák, bűvészek!

Mobiltelefonos műsor

Ha a közönség folyton a telefonját nyomkodja műsor közben - itt a megoldás! A mobiltelefonos műsor! A nagy sikerű bűvészműsor, az Illúzió mesterei 2020-ban is folytatódik! Nézd meg itt, hogy kik lesznek a bűvészshow fellépő bűvészei:

Illúzió mesterei 2020 fellépők

Futóversenyre műsorvezető

Maratonra, félmaratonra, bármilyen futóversenyre, sportversenyre műsorvezető sportolói és műsorvezetői tapasztalatokkal!

Céges rendezvényre programok

A céges rendezvényekre változatos programok, operett és kabaréműsorok, stand up comedy humoristák, cégre szabott műsorok: céges rendezvényre műsor

Ingyenes fellépést vállal

Kiemelt médiafigyelmet kapó jótékonysági rendezvényekre (pl. Böjte Csaba a Papp László Budapest Sportarénában, Ökumenikus Segélyszervezet nagyrendezvényei) humoristák, bűvészek, stand up comedy előadók is felkérhetőek. Figyelem: óvodai-iskolai jótékonysági bálokra, kisebb rendezvényekre az ismert fellépőknek nincs kapacitása ingyen fellépést vállalni!

Vicces egy százalékos kampány

Maratonra műsorvezető

Félmaratonra műsorvezető

Sportversenyre műsorvezető

Futóversenyre műsorvezető, aki rendszeresen indul és konferál is futóversenyeken? Klikkelj a Kapcsolat menüpontra és kérj villámgyors ajánlatot!

Karinthy-gyűrű 2019

Karinthy-gyűrűs humoristák listája

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

Humoros főzőműsorok

Humoristák és séfek a színpadon - szem nem marad szárazon, gyomor nem marad üresen! Kérj villámgyors ajánlatot most!

 

Ajánlatkérés